Termeni și conditii

1.Parcurgerea și utilizarea site-ului www.grimberg.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către orice persoana a prezentilor termeni și condiții. 

2.Titularul site-ului www.grimberg.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil.

3.Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe site-ul www.grimberg.ro

4.Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească Termenii și Condițiile prezentate în continuare, înainte de accesarea site-ului.

5.Întregul conținut al acestui este proprietatea DA VINCI SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

6.Folosirea oricăror elemente existente in site fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

7.Conținutul site-ului www.grimberg.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților DA VINCI SRL.

8.Completarea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE publicat pe site va fi considerată și va reprezenta consimțămîntul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje si informatii conexe cu continutul site-ului.

9.DA VINCI SRL nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre dumneavoastră prin intermediul formularului de înscriere. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

10.Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

11.Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

12.Prezentii Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român.În caz de litigii, acestea se vor solutiona prin arbitraj la Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert “Regina Maria”. 

13.Utilizatorul site-ului accepta sa adere in integralitate la acesti Termeni si Conditii.

14.Utilizatorul site-ului www.grimberg.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții.

15.Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.