Licitația #4 GRIMBERG: Artă. Credință. Regalitate

05-05-2014

Miercuri, 14 mai 2014, la Hotel Radisson BLU, București, Casa de Licitație GRIMBERG organizează cea de-a patra licitație, "Artă. Credință. Regalitate", un eveniment care devine o tradiție în piața de artă românească, din ce în ce mai diversificată. 

Galeria și Casa de Licitație GRIMBERG, lansată la sfârșitul lunii septembrie a anului 2013, a devenit în scurt timp unul dintre jucătorii importanți din piața de artă autohtonă. Ca și celelalte trei, care au avut loc, cu rezultate remarcabile, licitația din ziua de 14 mai urmărește liniile strategice ale casei, promovarea unui număr important de artiști cu potențial din tânăra generație, alături de lucrări remarcabile semnate de mari maeștri ai picturii românești.

În cadrul acestui eveniment, pasionații de artă, colecționarii și investitorii vor putea astfel admira și alege să liciteze pentru opere de valoare ale unor artiști bine cotați, mai cu seamă că fiecare eveniment are un element de noutate prin introducerea de noi categorii de obiecte de artă, în încercarea de a diversifica portofoliul cu piese a căror proveniență se înscrie în diferite școli europene și chiar piese reprezentative ale culturilor orientale, obiecte de cult, toate respectând standardele de calitate și exigențele promovate de Casa GRIMBERG. Casa de Licitație și Galeria de Artă GRIMBERG își propun să reașeze artele plastice românești pe o scară solidă a valorilor, oferind investitorilor, amatorilor de frumos certitudinea autenticității și un permanent suport de competență, seriozitate și disponibilitate, dorindu-și să fie sursa de informații și partenerul de încredere pentru clienții lor.

Sursa: evz.ro